Transport gratuit

Imballaggi sicuri ed ecologiciAMBALAJELE
NOASTRE

Toate produsele achiziționate de pe Abitarecasa.ro sunt pregătite pentru livrare cu maximă atenție și grijă și ambalate corespunzător în funcție de natura lor, pentru a evita orice pagubă ce poate surveni în urma transportului.

Ambalajele pe care le folosim sunt ecologice și pot fi reciclate cu ușurință.

Ambalajul pe care l-am dezvoltat de-a lungul timpului a permis scăderea cu până la 70% a pagubelor cauzate în timpul transportului, permițând astfel livrarea în condiții sigure pe tot teritoriul României.

AMBALAJUL
MOBILIERULUI DE BAIE ȘI SANITARELOR

Corpurile de mobilier sunt introduse într-o cutie dublă de carton, sprijinită pe un palet din lemn cu certificat FSC și prinsă de acesta cu bride din plastic.

Produsul este ușor de recunoscut datorită dublei etichete și mărcii printate pe carcasa exterioară.

Infografica imballaggio mobili bagno

CABINA
DE DUȘ

Cabinele de duș trebuie să fie ambalate într-un mod corespunzător pentru a evita ca profilele sau ușile de sticlă să sufere daune ireversibile în timpul transportului.

În acest caz, produsul vine ambalat într-o prima cutie, prinsă cu o bandă de plastic, apoi inserată într-o alta ce poartă logo-ul Kiamami Valentina, care este confecționată dintr-un carton mult mai rezistent, având o bază întărită, de 4 cm.

O altă bridă, aplicată ulterior, menține pachetul închis și compact. Și pe cutiile cabinelor de duș vin aplicate două etichete,tocmai pentru a identifica cu ușurință coletul în orice moment.

Infografica imballaggio box doccia

AMBALAJ
DULAPURI DIN STICLĂ, DULĂPIOARE ȘI OGLINZI

La fel ca și mobilierul de baie și cabinele de duș, aceste articole vin ambalate într-o primă cutie de carton foarte rezistent și învelite mai apoi într-o a doua cutie întărită, purtând marca Kiamami Valentina.

Între cele două straturi de carton va fi aplicat un strat de folie cu bule care va conferi extra protecție ușilor de sticlă și oglinzilor.

În acest caz, coletul va fi sigilat cu o bandă de plastic pentru a evita mișcarea articolelor în interior și deschiderile nedorite.

Infografica imballaggio vetrinette, pensili, specchiere, etc.

CĂZILE
DE BAIE

Căzile de baie Kiamami Valentina sunt realizate din marmură compozită, un material format aproape în întregime din rășini naturale, care se deosebește de celelalte materiale prin rezistența în timp. Cu toate acestea, având în vedere că grija nu este niciodată prea multă, am studiat un nou ambalaj pentru a garanta extra protecție produselor noastre.

Cada de baie va fi, în primul rând, învelită în celofan, iar marginile în polistiren. Produsul va fi apoi fixat pe o structură din lemn, astfel încât să nu se poată deplasa în timpul transportului. Astfel ambalată, aceasta va fi apoi inserată în propria cutie de carton.

Infografica imballaggio vasche da bagno