Transport gratuit
Filtrează

SANITARE BAIE

Vezi mai multInchide

 Obiecte sanitare pentru baie - prețuri și oferte online 

Obiectele sanitare de baie, precum vasul de toaletă și bideul joacă un rol fundamental în designul și formele pe care intenționăm să le comunicăm prin mobilierul nostru de baie. Alegerea obiectelor sanitare este, cel mai adesea, o alegere delicată, deoarece are loc înainte de finalizarea lucrărilor de baie de către constructori și instalatori.

În general, alegerea instalațiilor sanitare se efectuează în seturi compuse din vase de toaletă și bideuri și se încadrează în două macro categorii principale: cele de pardoseală și cele suspendate.

Obiectele sanitare montate pe pardoseală sunt, în general, mai ieftine și mai ușor de instalat, în timp ce obiectele sanitare suspendate conferă un plus de modernitate și eleganță băii dumneavoastră.

Toate obiectele sanitare de pe site-ul Abitarecasa sunt realizate cu un compus ceramic excelent și se bucură de un raport calitate-preț fantastic.

În magazinul Abitarecasa veți găsi o gamă largă de obiecte sanitare de baie pentru fiecare nevoie, de la cele mai clasice, cum ar fi obiectele sanitare din ceramică aparținând colecției Blues, până la cele mai moderne, precum colecția Rock. 

Ce mai asteptați? Alegeți obiectele sanitare care se potrivesc cel mai bine băii dumneavoastră și pregătiți-vă să primiți produsul în cel mai scurt timp posibil și cu livrare gratuită. 

12 Articol(e)

pe pagina

  1. 1
Filtra
Colecție
  1. Blues 6
  2. Rock 6
Coșul meu